Baru sebulan gugur

Saya complete misscariage 2/7 then 4 hari selepas tu upt dah negatif semula.. 27/7 saya test upt sebab tak sedap badan tapi naik double line.. Semalam 3/8 saya test guna clear blue dan upt biasa tu result gambar dibawah.. Line T lebih gelap daripada line C adakah hormon hcg tinggi? Ada sesiapa pernah alami macam saya tak? Keliru sebenarnya.. So far perut takde rasa sakit2..

Baru sebulan gugur
1 Trả lời

saya rasa ni positive hamil. jumpa Dr ntuk sahkan

4y trước

ok. folic acid pun jangan lupa makan. satu biji sehari. penting untuk pertumbuhan bayi