Scan baby

Hi. Any suggestion clinic mana yang okay untuk scan baby area kl/selangor? Nak confirmkan pregnancy sebab upt positive 😁

1 Trả lời

Klau nk murah awk boleh search sonobee. Dia tkde doc tapi yg scan tu sonographer. Murah je dalam rm28 macamtu. Klau pergi jumpa doc biasa rm50 macamtu untuk scan consultation tapi tk include ubat.

2y trước

saya pun memang under sonobee . doktor ramah. tempat scan pun selesa , terlalu kuning untuk saya 😂 first dulu saya apply yang free scan sebab ada promo. yang second time, promo rm28. gambar dia bagi, bayaran untuk gambar scan tu rm2 je . total rm30 🤗