Ini Apa Yang Ibu Hamil Patut Lakukan Di Trimester Ketiga Untuk Persediaan Bersalin!

Sudah nak sampai penghujung kehamilan, makin berdebar rasanya terutama sekali di trimester ketiga, macam-macam nak dilakukan. Tapi dalam masa yang sama cukup teruja untuk bertemu dengan si manja! Di hujung-hujung inilah macam-macam perkara yang perlu dibuat, dari segi penyediaan barangan bayi, proses untuk kelahiran dan macam-macam lagi. Jom baca tentang persediaan pada trimester ketiga di sini: https://my.theasianparent.com/trimester-ketiga-2

Ini Apa Yang Ibu Hamil Patut Lakukan Di Trimester Ketiga Untuk Persediaan Bersalin!
5 Các câu trả lời

Z d. D. Dd. D d dd. D d d. D d. Haha X x x N

Post reply imageGIF

👌🏻👌🏻

👌🏻👍🏻

👍👍👍

👍