Breast pump

Suami saya dah start suruh survey breast pump yang ada 2 pump.Boleh mumy suggest breast pump yang mana elok dan mudah dibawa?

9 Các câu trả lời

Saya beli kat shoppe je..sekali ngan beg utk simpan susu & ice block...murah n berbaloi la..bunyi x kuat..sesuai nak bwk kemana2 sbb kecik je..

Hubs bli kn nie...ankku tgh offer ..dpt rm321..mula pam nie urut dlu..pstu baru pam..bagos utk klu bengkak susu..level urut n pam pon ad

Sy guna real bubee beli kt shopee rm39.90..Alhamdulillah sgt best..bunyi x tlalu kuat n x mnyakitkan..murah pun murah..😄

Nk ekonomi autumn.. sy pkai Alhamdulillah ok..

Boleh tgk kt PumpOnTheGo...

Youha eclipse...ringan & kecik

4y trước

Bunyi xdengar pon sis...senyap je

Pakai potg daisy.

Spectra 9 plus

Youha eclipse

4y trước

Tak