Jaundice

Suami darah O.. Saya darah B+.. Apa potensi baby yg akan lahir kena jaundice? Ada siapa2 yg berpengalaman tak? Apa tips eh? Situasi lepas melahirkan: Suami berdarah O, i berdarah B+, baby berdarah O, so baby mild jaundice 3 hari jer dr 15 turun ke 9. Dari bulan ke 8 mengandung i amalkan minum susu kambing 'karihome' dan makan kacang 'walnut'.

27 Các câu trả lời

sy O+ suami plak O redha jela

Potensi kalau duadua o

Sy pon sma..F

Biasa ibu yg darah O anak senang dapat jaundis... Tp ada je ibu yg darah selain O anak kena jaundis cuma mgkn peratus dia rendah sikit la.. Saya O.. Semua jaundis hehe..

Potensi kene jaundis kalau both darah O. Mcm saya dan suami. Semingu++ jugak kene admit. Mmg doc awal2 dh ckp kalau both darah O and anak kene jaundis mmg lambat baik.

kena tnya nurse dekat kkia lah sis. nurse bgtau sy, biasa darah istri o smi pun o yg ada potensi baby jaundice

Pengalaman sy, suami dan anak darah O. Saya A. Anak sy mmg kena jaundice. Dkt 2 mggu kuningnya.