22w

Stu hati lpas, sy ad mskkan ubat vaginal tuk jangkitan kulat.. Slepas kluar tu.. Ad kluar Drah bercmpur, drah tu tk LA bnyk cma kluar bintik2 tu.. Adakh ia normal momies? Firstbby

1 Trả lời

Ada tak doc inform, mungkin akan berdarah sikit sbb kita masukkn ubat dengan alat? Kalau msh ada darah.. Cpt2 g klinik ya..

5y trước

Masa tu sy awal pregnancy.. Week 8. Tp week 13 sy miscarriage.. Bukan pasal ubat tu rasanya.. Baby tak growing..