Hb low. Ada tips tak

Stress dh berapa minggu jaga makan, hb tetap 11.1 . Taknaik2 . Mula2 dlu 12.1 . Ada tips tak ?

5 Các câu trả lời

saya hari tu 11.7, harini 11.5...nurse cakap ok..saya mkn jambu batu ng pati delima gulsan, kdg2 paksa mkn dging lembu walaupom sejenis mnusia xmkn daging lembu 😂pastu mkn brokoli celur

4d trước

Dah order dah pati delima tu. Harap menjadi la

hb low ialah bila 10 kebawah. 11 tu agak borderline tapi masih range dalam hb yg tinggi. teruskan je makan macam biasa, vitamin jgn tinggal

Mama mkn ubat darah apa? sya mkn ubat iberet dri awal kndungan.. hb ok 12-13 saja.

3d trước

awak, makan iberet sembelit x ? tgn ada kebas ?

saya amalkan makan tembikai & jambu batu setiap hari ..

Try jus/pati delima