Spotting or bleeding

Spotting da pernah keluar pastu hari ini ada spotting lagi. Sebenarnya spotting tu berapa kali keluar eh ? 😂 or saya bleeding ni ? Tapi kenapa sikit sgt

2 Các câu trả lời

Spotting yg penempelan tu secalit 2 je & berlaku sekitar 4w bg yg regular period. Saya dulu time gugur 5w bermula dgn spotting awal pg. Then bleeding 3 hari suku pad darah ketul2 mcm isi ikan.

Spotting biasanya sikit je macam dot dot gitu. Biasanya macam tu la