Spotting Or Bleeding?

Hi mommies, apa perbezaan spotting & bleeding ye.. for this past few days, i noticed ad beberapa titisan darah keluar drpd vagina..adakah itu spotting atau bleeding? #6w2d

4 Các câu trả lời

sis seblum tidur cuba ikhtiar dgn zikir ni. alfatihah sekali,selawat shifa sekali, surah hud ayat 44 sekali, tabbadyada abi la habiw watab skali n hmbus kt air n mnum. antara ptua yg ustaz kazim illyas bg utk hntikan drah. slah stu usaha kta sis.

4y trước

sama2 :)

spotting ni bila lendir cmpur drah, ringan saja,kuantiti sedikit warna coklat. klu bleeding byk, berwarna merah cerah,atau kehitaman.

sporting mcm klua skit je mommy. kalo bleeding byk. .sporting 2 kalo tgk ade calit skit kt panties. .kalo bleeding mcm period 2

Spotting tu keluar sikit. Bleeding tu byk. Apa2 pun kena segera jumpa doktor kalau ada spotting atau bleeding