Leukemia studies first Mom

Spew dkt cni doktor suspek leukemia?? Smlm saya pergi appointment dktr.. dktr bgtw HB saya xnaik... Tp alhamdulillah baby aktif... Apa suggestions korang ? Apa yg spttnya kena buat ?? Hb tak smpai 9 wpun Dah mkn ubat iberet folic 500 #ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing #pleasehelp #leukimia

3 Các câu trả lời

moga baik² semuanya. baru terbaca posting, saya dapat tahu ada leukimia masa kandungkan anak sulung 8 tahun lalu. alhamdulillah berjaya deliver dgn selamat, sekarang sedang mengandung anak ke-3 dan masih ada leukimia. yang penting, ikut saranan doktor betul², insyaAllah ok.

Maaf tiada pengalaman.. Apa yg sy blh cadangkan , puan bertenang, cari ilmu mengenai ni, dan tanya doktor apa yg puan perlu bersedia. Doa sungguh supaya tiada apa yg mudarat menimpa puan dan kandungn. ok

2y trước

🌻

cara awk mkn ubat iberet tu btl x?

2y trước

yaa... dia bgtw mkn slps breakfast... yg lain xda bgtw ...