Makan zincofer dengan air sunquick

Ramai tak yang makan zincofer ngan sunquick? Td pi cek dktr kate klu mkn dengan air sunquick bdn x tolerate dgn ubat tu. Terus die srh tukar ubat. Sebelum ni inform dktr n nurse ok jer diorg. Dktr arini lak cerewet. Yelah hb arini turun kn. Sy pn de minor thalasemia. Dktr lain kate hb mmg xkn cantik klu mcm sy ni. Tp dktr ni sorg kate boleh jer dpt hb mcm org normal. Pening sy dibuatnyer. Nak marah kang nanti nk jumpe diorg lg. Ape la nasib arini. Sampai nk mkn pn tak selera arini 😔

1 Trả lời

sy mkn bukan dgn sunquick tp dgn jus oren. perah oren amek air dia je mkn dgn zincofer. kalau masam sgt campur je dgn air masak.