bby first

spe sni tgh prgnt bby first angkat tgnnnnnnnnn.. !!! hehehehe..

1071 Các câu trả lời

Sayaaaaa🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

Sy pregnant baby first setelah menunggu hampir 9 tahun. Alhamdulillah ☺

Gang 🤰🏻🙋🏻‍♀️ 6mggu. Skrg dkt KK tgh buka buku pink 💪

My first baby with my lovely wife.... moga Allah lindungi zuriat kami ini.

5y trước

sy da 34w. doakn sy ye

🙋bru 6week .. Tapi sngt sengsara sis , mual2 n badan sakit2.. 😅

🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️

🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️

🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️

Sy malam tadi baru cek 5 minggu tapi kuman dekat buah pinggang.

🙋 semoge saya dan semua yang ada dalam ni dipermudahkan segala urusan

5y trước

Aamin