bby first

spe sni tgh prgnt bby first angkat tgnnnnnnnnn.. !!! hehehehe..

1071 Các câu trả lời

2nd pregy, but nie ank 1st, 1st pregy keguguran... ujian betol pregy nie kan hihihi alahan sampai 8bulan, nak msuk 9bulan da xhilang lagi haa... klinik n hosp jdi rumah kedua, jdi cam hotel da kua masuk... dah pesan siap2 ke husb, biar kua nie 1 dulu.. pahtu nk planning implan atau ape2 jew laa, nak jarak 5 6 tahun law boleh.. traumaa betol haaa... tapi ibu mertua share pengalamannya, memg ibu2 yg mengandung akn kate cukup laa yg nie je... tgok2 tahun depan mengandung lagi ahhahaha... mybe kowt.. ape2 pon semoga semua ibu2 diberi kesempatan hamil, melahirkan, menyusukan n membesarkan anak2 dengan sihat walafiat. just share2... xmo kecam2 taw.. be positif hihihihu

🙋‍♀ alhamdulillah 7 tahun menanti skrg kandungan dh nak masuk 7 bulan.. 3 kali gugur..ini kandungan yang ke 4..doakan semoga baby sy sihat2 je ye kawan2.. Due sy 19/12 🥰 alhamdulillah syukur dapat merasa nikmat mengandung n baby berguling dalam perut...

mental kne kuat ya ibu2.. sy pn ank first lhir 2.10 hrituuu. Ya Allah mental x kuat mmg boleh meroya rasa. penat.. buat stimulate dkt breast supaya susu ckup untuk bg kt bby bila dia kluar nnt. klu tak byk mslh lain akn timbull. ibu tak ckup rest.

Saya .. tp tu laa husband mcm tak sukaa je :( orglain dpt tau bini pregnant happy je. Risaukan bini dia. Tp saye tak . Kenapa ek kalau dia taknak saye pregnant. Knapa sentuh saye takde protection kan. Saye sedih tau. Da laa anak pertama...... :(

5y trước

Baik sis... Terimakasih:)

🙋🙋first baby n bile di sahkan mngndung..sy jd tkot..tkot dgn perjalanan utk menempuh kndungan baby dan bakal kelahiran die....hari2 tk tido lena...sb tgk hari kelender terus bgerak....hari2 mikir ap yg akn tjdi pd diri ni nti....

5y trước

ye😂😂😂

Saya juga.. Semoga yg blm mempunyai rezeki Allah hadiahkn hadiah terindah untuk mereka.. Dan yg bakal2 bergelar ibu, segala urusan 9 bulan 10 hari sehingga melahirkn berjalan dgn baik dn dipermudahkn amin..

Moga dipermudahkan urusan sis semua untk mendapatkan org baru..amin Tolong like n komen link saya sis https://community.theasianparent.com/booth/296941?d=android&ct=b&share=true

Sayaaa 🙋🏻‍♀️ ... Semoga Allah permudahkan segala urusan mommy semua dalam menempuhi memori terindah bersama kandungan 🤰🏻 Allahumma Aamiin ❤️😄

Alhamdulillah. Rezeki wawasan 2020. Saya doakan kita semua bakal ibu dipermudahkan urusan sepanjang mengandung & bersalin. Aamiin ❤️🥰

best kan.. x sabar. sy pun exited tunggu bby frst kluar sblum ni. 4tahun baru dpt yg second 29 week skrg. x sabar jg nak ramai anak. hahaha