bby first

spe sni tgh prgnt bby first angkat tgnnnnnnnnn.. !!! hehehehe..

1071 Các câu trả lời

sye sis...skrg dh 23w3d....due 18.05.2020 ...insyaallah dipermudahkan sgala urusan.. #bbyfirst

5y trước

ye la kan

Sy, tggu 5thun.. Bln 11/2019 keguguran... Alhamdulillah, sy hamil lg..

Baby first tahun 2009. Hehehehe skrg baby last 2019 bulan 11 28 haribulan. Hehehehe..

🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

Saya! 🙋‍♀️ moga Allah permudahkan segala urusan kita.. insyaAllah 🥰

🙋🙋alhmdulillah..nikah 30/11/19 dan skng dah pregnant 5 mggu...syukur sgt

🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

Me.. br je taw last week kite pregnant. Xtahan mual2 n xsng gan perot.. huhu

🙋Semoga baby sihat wal'afiat sampai waktu dilahirkan😍Aamiin

🙋setelah 5 thn menunggu..in sya allah segala nya dipermudah kan..aminnn