bby first

spe sni tgh prgnt bby first angkat tgnnnnnnnnn.. !!! hehehehe..

1071 Các câu trả lời

🙋‍♀️..tp ni 2nd time saya prgnent setelah 12tahun..semoge saya n baby sihat2 selalu.. dan kwn2 juge mcm tu ye.. 😘

Saya sayaaa🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ Doa yang baik baik ye. Semoga urusan mommies semuaa dipermudahkan.

Bakal bakal mommy semua , doakan saya jugak yer untuk cepat dapat anak pertama ☺️ sedang berusaha 😘

🖐️ Boleh saya tau macam mane nak kira by week? Sekarang baru 4week last period 15/7 belom pergi check lagi..

5y trước

amin.

🙋Sy..tgh prgnnt bby 1st stelah 3 thun lbih mnunggu. Insyallah akn brsalin pd hjung thun ni..30/12/2019😊

5y trước

Tme ksih bnyk2 sis..😘

🙋🙌 saya.. 24weeks skg nervous nak bersalin dah dtg.. Semoga urusan kita dipermudahkan..Aaminn

Saya pon walaupon nak masok second baby, excited jugak sis hihi sebab jarak dgn yg sulung 5tahun.

Sayaaa😘😘😘baru 17minggu rasa denyutan nya pun boleh bahagia sangat smpai senyum sendiri

Alhamdulillah saya! Baru je ni dgn secara sgt tak sangka. InshaaAllah due date 11/6/2020. 😍

5y trước

Insyaallah saya 8/6/2020..moga kalian dirahmati Illahi

Sya First bby tgu hri je nie due 17/11 doa kn sya dipermudahkan n selamat keduanye Amin😊