20weeks2days

Spe boleh bgi tips mcm mne nk prbtulkn uri naik ke atas... Smlm checkup dktr ckp uri sy rendah uri kat bawah. Tlong please. Bln dpn nk checkup klu masih dibawah kne refer hospital. Firtstime mngndung uri dibwah. Kndungn sblom2 nie xpnh kne. ??

2 Các câu trả lời

Ada doc cakap uri kat bawah ni tak boleh dibetulkan sesuka hati. Bila perut dah besar uri tu akan sendiri naik sis. Doa banyak2 & banyakkan rehat. Jgn buat keje berat takut berlaku pendarahan. Risiko jugak.

5y trước

betul sis xleh suke2 urut nti dy naik sdiri n pujuk baby xpn slalu sujud insya Allah sy amalkan moga dpmudahkn

Doc imelda ckp 95% ibu yg mgndung uri kt bwah akan naik balik.. even spupu sy hmpir czer . 2mggu sblum operate uri dh naik.. Bnyakkan berdoa. Take care 😊♥️

5y trước

Tq sis ats information.. Amin mdh2 hn