hai semua

Spa snie ada msalah keputihan msa pregnant and pernah pakai ubat vaginal ☺☺☺

9 Các câu trả lời

Try bt rendaman air daun sireh kt faraj kte..xpon try beli sireh queen elok utk hilang keputihan..Sye gne yg tu je n xade kputihan smpai skrg alhamdulilah...Ade sikit pon bila xpkai mna sireh queen tu

Keputihan itu prkara biasa time pregnant.. klau vagina gatal and ada yellowish spot time keputihan.. cepat2 prgi hosp, takut ada jangkitan kuman..

Emmm..ni symptom yg biasa berlaku pada ibu mengandung.. Tapi jangan sampai bertukar kehijauan.. Bakteria boleh merebak ke servik..

Saya 🙋🏻‍♀️ kena makan antibiotik juga tapi alhamdulillah dah okayy sangat dah

Kalau boleh elakkan any ubat vaginal Masa preggy

Sy Ada kputihan juga tapi tak pkai apa2 ubat

Sy pnh.. Lpas doc bg ubt.. Truss ilng

Saya cuci spt biasa shj...tiada ubat

saya pernah.