Tolong kasi tau apa ni tulis

Sorry tulisan tu x pandai baca tapi ingin Nak tahu apa masalah saya #bantusharing #pleasehelp

Tolong kasi tau apa ni tulis
19 Các câu trả lời

xpe cha Qm..tye je pe2 soalan pn..die nk ckap kasar2 biar kite y bubuh die balik nnt..org camtu xleh biar..makin menjadi

tulisan dokter mmg susah nak paham🤭😂kalau tak tanyaaa buntu laa sorang²🥴

hb kurang dr 11.. tp biase ape yg di tulis tu ape yg nurse tanye kite mase check up..

dia kn tny elok².jwb la elok²..klu xnk jwb or xtau.diam..sian kt bertny tu...

bila tk paham tnya misi tu .rajin bertanya ..kalau tak paham ,

Entah..indk tahu apa dia tulis🙂cantik lagi cakar ayam🤣

Yang saya faham hb bawah 11 je hahaha 🤣

ni hb below 11 macam kes saya