Hye semua mummy to beeee

Sorry sy just nak tny..sy belom pregnant lg dan tah tahu condition skrg mcm mne.. sy belom smpai waktu period lg tapi last period bulan lepas sy kerap keluar lendiran warna coklat..adakah ianya normal? Atau pregnant? Sbb klu xcuci dye trasa pedih cket dekat vagina kita.. Tolong sy??

1 Trả lời

Kalau segan ke hospital,akak cari klinik sakit puan terus.. cari doktor perempuan,boleh cerita everything,tunjuk apa yg akak musykil.. jgn lupa zmn dah canggih,snap gambar je.. sakit dalaman ni kita x tahu.. jika berita gembira yg akak tungu2kan,semoga rezeki berpihak kepada kak dan suami..

5y trước

Insyaallah tq for u advse dear..doakan sy jugak ye❤️