Nak tanya blh ka solat klu ada kluar spotting

Hai mommies.. sy nak tny.. 24/7 ari tu sy ada spotting coklat yg mcm last period tu.. smpai skrg 31/7 pn masi ada kluar.. tiap kli kecing ada kluar plak coklat tu.. sy mau tny.. blh solat ka atau mcm mn.. sbb sy pn tak tahu.. #bantujawab

3 Các câu trả lời

Blh je solat. Sy pn doc diagnos threatened miscarriage. bleeding dh dekat sbulan ni. Cuma stp kali solat sy bsihkn n tukar pantyliner. Sbb mmg bkn drh period. Kn tgh pregnnt…

2mo trước

alhamdulillah.. makasi awak utk penjelasan ny..

Boleh je solat awak , tkperlu mandi wajib kalau tu bukan darah period . Awak cuma perlu bersihkan kawasan bwah tu sebelum awak solat

2mo trước

mslh ny sy pn tak tahu drh apa yg kluar.. sbb doc diagnose sy tro missed misscairage.. kdang ada ari² ny tu drh cair merah tu kluar.. kdang yg coklat.. sy pn tak tau da.. sy period ka atau mcm mn.. ini 1st time..

Sy pun nk tau soalan ni