help me pleasee mommy !!!

sorry nak tanyaa sikit .. saya kene ringworm kat bahagian sensitive n tak lama lagi dah nak bersalin . saya risau kalau masa keluar darah nifas tu nanti makin teruk saya punya ringworm .. dah pakai ubat klinik tp still tk jalan . ada suggestion lain tak mommy semua ?

2 Các câu trả lời

Try pkai sireh queen cuci kt tmpt tu..cube tgk kt fb atau ig ade jual..Sye pkai yg tu pon utk tmpt luka pon elok n sdap..Tpi lpas bersalin msa 2mngu keatas

Try guna ni sis. Boleh redakan gatal & merah kat area gatal2 tu. Sebab ni ada anti-radang. So far saya guna ni memang okay