Ringworm ke?

Hi, haritu tanya misi KK, misi yang bawa jumpa Dr, Dr kata fungal infection, Dr bagi Ubat, tapi pharmacist cakap boleh pakai 3 hari je. Tapi, bila pakai ubat klinik macam makin teruk. Ni dah hari kedua. Ada ibu yang berpengalaman serupa? Ada suggestion ubat apa? And, fungal infection tu ringworm ke? #firstmom #pleasehelp

Ringworm ke?
4 Các câu trả lời

samalah. skrg dah jadi panau dah. pergi jumpa doctor juga, bagi ubat and pakai ubat tu makin teruk. so saya decided untuk stop and mandian and lotion semua brand cetaphil. sometimes pakaikan snowhite juga. alhamdulillah, surut cuma tinggal panau.

bdn baby sis dh ok ke?? anak saya pun tgh kena fungal ni...

Ni bkn ringworm..ringworm mcm ni

Bawa pi hope children sis