'Bersama' during the first trimester

Sorry mommies. Soalan 18sx. Nak tanye, boleh ke bersama suami 1st trimester of pregnancy ? Is it safe ? Ada caranya atau tak boleh langsung ?

15 Các câu trả lời

Klu boleh biarkan kndungan masuk 3 bulan dulu tp kena slow2 la...awal2 tu boleh ringan2 je jgn berat2...

Boleh je tapi dah takleh ganas2. Boleh google tentang skill yang sesuai mase pregnant 😅😅

No problem as long as no bleeding. If bleeding occur, stop bersama.

Boleh apa salahnya. ;)

Boleh. Safe je