Keputihan Week 31 (sorry gmbr sensitive)

Hello, sorry gmbr agak sensitive. Nk tanya ibu, normal ke keputihan kerap warna ni dah dekat hari bersalin? Tapi keputihan saya tak gatal/pedih, rasa normal #pleasehelp #bantusharing

Keputihan Week 31 (sorry gmbr sensitive)
2 Các câu trả lời

Sy pun begini...sejak pregnant..Sy pun x gatal2..tpi dah buat pap smear awal2 pregnancy tu hari....xda apa2 juga...syukur skrg dah nak masuk 32 week..

2y trước

Wah beza seminggu kta. Semoga kta dipermudahkan 😊

Saya pun macamni. Tapi doc cakap ok je janji tak gatal, tak bau. Tapi klau gatal atau bau, kena gi check. Sis boleh tanya doc jgk dlu cmne