16w 4st

Hi smue , sy nk tnye. Kandungan sy dh msuk 16 mnggu, tpi knp sy xrse pergerakan baby lgi ye ?

2 Các câu trả lời

Jgn risau..first pregnancy biasa dpt rasa at 20weeks plus. Sy pun 22 minggu baru rasa. Yg kurus mayb dpt rasa awl. Mula2 rasa geli2 gitu je. Kalau dh byk kali pregnant dh tahu cmna rasa, boleh detect awl lg dr 20 minggu. Pergerakan baby boleh start kira dari 28 minggu. Awl2 x perlu risau

5y trước

Period last skali bila?

Period last 6/02/2019

5y trước

Kalau kira betul la tu estimation bersalin november. Kiraan dia tmbah 7 hari n 9 bulan dari tarikh 1st day last period