kembung perut

Hi smua, Saya baru pregnant 6 weeks and ni anak first..normal ke kalau kita rasa kembung perut..angin tu kadang2 smpai sakit bawah perut..dan bnyak sedawa..

2 Các câu trả lời

its normal. awal2 kandungan akn rasa kembung perut, perut cramp.sbb smua tu based on apa kita makan. may be kita mkn makanan yg banyak angin mcm mee..apa pon try pergi check kat klinik untuk lebih yakin 😊

5y trước

Tq.tq😊

normal sis. nanti pergi check up dkt clinic bagitau u kembung.. biasa dia akan bagi ubat buang angin