Ttc 2nd baby

Hi smua. Mcm ni positif ke negatif ye? Saya pakai watsons one step pregnancy strip dia keluar mcm ni. Pakai yg shopee pun line samar2 mcm ni jugak. Saya tgh TTC 2nd baby. Dulu 1st baby bunting pelamin tak dan nak test banyak kali pun. 1st baby dulu line keluar terang terus. So saya taktau mcm mana permainan pregnancy test ni😅 Help me 🥺🥺

Ttc 2nd baby
16 Các câu trả lời

sy anak sulung skrg dh 5 tahun ..sy pun ternanti nantikan jugak utk yg kedua..dlu² lewat sikit period terus cek upt...kecewa selalu negatif ....lepas dh bertahun² frust sy abaikan je klu lewat period ke apa...mmg xnk ambik tau dh....tapi tahun nie alhamdulillah Allah hadirkan rezeki yg xdisangka² ni ...asalnya rasa mual²...sy duk fikir perut masuk angin je sbb selalu makan lambat ....lepastu perut rasa xselesa mcm ade something ...suami sy cakap mungkin ada baby ...lepastu sy sesaje jelah beli upt....subuh tu test ya Allah terang dh line tu ...skrg dah pregnant 8bulan....😊🤲

1y trước

terima kasih sis🥰

sy pun sama samar2. check dkt klinik pun samar2 tp doc mcm bg harapan 😂 skrg tgh tggu result darah. harap2 kita semua upt samar2 dkt sini semua berjaya hamil zuriat yg sihat sampai melahirkan. amin!

Harini saya try pakai clearblue. Alhamdulillah tak sangka mmg betul ada 🥹🥹 8 bulan dah TTC 🥹🥹🥹 terima kasih bnyk semua yg jawab soalan!! 🥰🥹🥰

tahniah, insyaallah ada tu.. btw, bkn permainan pregnancy test, tp hormon puan.. dah dia detect sikit hormon hcg, samar la.. yg 1st dulu dah dia detect ada byk hcg blh la dia terang

Watsons ni accurate. Dari dulu sy pakai dipntell and watsons yang ni mmg accurate. Test lagi seminggu ya nanti pekat

Macam pregnant je tu sis. Try lagi seminggu, insyaAllah terang menderang. Congrats!

tgk ni saya punya dulu samarrr sangat hampir tak nampak. last2 pekat dlm masa seminggu

1y trước

aah regular

ni mcm awal lg. atau tu evaporated line je. kena test lg 2minggu atau gune dip n tell

walaupun samar dikira positif . tapi mommy try test dlm seminggu lgi .

1y trước

Kalau ni dah samar yg terang. Alhamdulillah saya rasa awk pregnant. Jaga dir ya sis

sis lewat period dah berapa hari sis?atau blum hari period lagi?

1y trước

Dah lewat 2 minggu