Pregnancy test

Mcm ni positif atau negatif , sbb dua line pun terang

Pregnancy test
15 Các câu trả lời

Tahniah.. Positif tu awk.. Klau xyakin awk bole try test pkai upt brand lain yg lbih accurate contohnya dip n tell@ clearblue@ disclosure 😊.. Take care&have a good rest taw

apa yg awk tnye ni,,dah sah2 terang ...lg pn di plastik kn ada tulis sis.lain la kalau samar2 boleh la minta kepastian ,,,😂😂

alhamdulillah tahniah sis..ya Allah bestny dpt line pekat mcm ni...doakan sy jugak dpt merasa berita gembira mcm sis..🥰

Alhamdulillah positif tu awk, boleh try buat UPT lagi guna brand dip n tell tu, insyaAllah memang accurate 🥰🤲🏻

2y trước

🤗❤️

dekat kertas dah ada info dh awak. kalau terang mcm ni +ve. nak lebih kepastian beli digital clear blue

2y trước

🤗❤️

Tengok strip positif tapi boleh double confirm dengan jumpa doktor

Klau dah pekat mcm ni dah sah2 +ve sis oii , tahniah

Puan, ni terang benderang sangat positif nya

alhamdulillah tahniah sis 🥰

Alhamdulillah tahniahhh