Ttc 2nd baby

Hi smua. Mcm ni positif ke negatif ye? Saya pakai watsons one step pregnancy strip dia keluar mcm ni. Pakai yg shopee pun line samar2 mcm ni jugak. Saya tgh TTC 2nd baby. Dulu 1st baby bunting pelamin tak dan nak test banyak kali pun. 1st baby dulu line keluar terang terus. So saya taktau mcm mana permainan pregnancy test ni😅 Help me 🥺🥺

Ttc 2nd baby
16 Các câu trả lời

Ade repeat lagi tak harini sis? Kalau makin terang tu InsyaAllah ade tu

Klau nk tau mommy, guna clear blue..

positif 😍

ada tu hehe

prengnan

tahniah