tidur lebih 4 jam umur hampir 2 bulan

hi smua. mahu tanya. normal ka utk baby umur 1 bulan 24 hari tidur lebih 4 jam malam? sebelum ni tdak bgini lma. pada masa siang dia tidak berapa mahu tdur, kerap bangun. perlu bangunkan utk feeding atau tidak? first time mum. #bantusharing #advicepls #firstbaby #ingintahu #firstmom

1 Trả lời

pola tido bb berubah2..mcm sy klau bb xbgn sy x kejutkan..tp sy angkt n suakan puting susu ke mulut die..jd die isap tp mate x terbuka..sy mmg x pernah biarkan die tido terus tnp mnyusu..sbb mnyusu wktu mlm elok utk tumbesaran bb

2y trước

thank u 🥰