Rambut Gugur banyak lepas bersalin

Hi smua. Baby sy dah masuk 4 bulan. Rambut sy pula makin byk gugur even dah 4 bulan bersalin. Org kata memang normal rambut gugur lepas bersalin. Tp tiap kali cuci rambut, gugur byk takut pula tgk. Sbab rambut sy sblum ni tebal & lebat. Skrg makin nipis pula ?adakah rambut gugur lepas bersalin ni akan berterusan ke camne

1 Trả lời

Nope2. Tu tanda mommt kurang zinc dlm badan. Increase ur zinc intake. InsyaAllah, kurg rambut gugur. Wasap qila www.wasap.my/+60163585235