SUSU FORMULA

assalamualaikum mommies. sy first time mom, brsalin 36minggu 1 hari, anak kembar. baby pramatang. nak tanya, susu formula apa yg baik utk bb pramatang? yg tdk buatkan bby susah nk berak & perut tak kembung ? dan nak naikkan berat bdn bby bgi berisi 🥹 sy buntu.. skg guna susu fm similac neosure tpi bby sy susah nk berak teran lma sgt 😭 pstu najis dia ada mcm darah sikit. please bantu sy 🥺🥺

2 Các câu trả lời

itu sembelit awak. tanda baby tak sesuai susu tu. lebih baik awak minta advise dr doctor/paed. sebab susu fm ni kena try n error. setiap penerimaan baby tak sama

nan ha premmie