Ketulan darah keluar pd 11minggu.

Smlm saya keluar ketulan darah kecil, dan terus pergi klinik. Dr scan baby ok je semua ok sihat. Saya takda sakit perut dan apa2. Dr tak bagi ubat apa pun. Sesiapa ada pengalaman mcm sy? Saya risau juga.

2 Các câu trả lời

Hi sis. Boleh kongsikan x pengalaman selepas ketulan darah tu keluar mcm mana? Sy pn alami baru je td.. 19 weeks kandungan. Scan baby td smua ok.. tp risau tu ttp ada la..

4mo trước

hai sis .. sis bleeding spnjang kehamilan tu mcm man sis nak tau jugak .. sbb skrg sy bleeding kamrin ada scan bby mc sda ..tpi still bleeding tpi x sakit perut

Sis ada bleeding atau flek tak

5y trước

Takda. Ketulan sebiji mcm tu je keluar.