39w today

Smlm pegi hosp sbb sakit perut mcm senggugut.. bukaan bru 1cm.. doa kn sy dipercepatkan dan dipermudahkan urusan bersalin kawan2....

21 Các câu trả lời

Alhamdulillah.. dh slmt melahirkan 5/2/2020.. sehari dr due date.. pegi hosp sbb sakit contraction.. tp bukaan baru 1cm.. doc bg admit wad sbb baby pon gerak lambat dr biasa.. mlm pertama kt wad contraction makin kuat.. tp bukak stkt 2cm je.. hari kedua bertambah kuat.. bila doc check masih 2cm cuma dinding servik dh lembut.. doc suh induce.. kol 7pg masuk ubat, kol 9pg bukak 4cm, masuk labor room. 12.30 selamat bersalin secara normal 😊

Dah labour sist?? Sy bru masuk 38wks even my 3rd baby but still nebes juga😄..

InshaAllah. Semoga sis cepat2 bersalin & dimudahkan dalam setiap hal. Aaamiinnnn.

4y trước

InsyaAllah.. Allah sebaik2 perancang.. aminnn

Aaaaaminnn sis...moga² dipermudahkan segala urusan sis n bby

Semoga dipermudahkan urusan bersalin

Semoga dipermudahkan ya sis..

Semoga dipermudahkan..aamiin

amin.. semoga dipermudahkan.

Moga dipermudahkan semua urusan sis

4y trước

Amin.. tq sis

Aamiin semoga dipermudahkan