Mohon doa dipermudahkan bersalin

Mohon doa semua doakan saya dan 1st baby selamat n sihat semuanya sbb dtg hosp hari ni ingat nak check je. Skli rupenye dah ade contraction kuat n bukaan dah 1 cm. Pdhal sy baru buat senaman urut perineal bagai tu smlm. Moga yg tgh tggu nk bersalin nnt dipermudahkan juga semuanya 💕💕🌸🌸#firsttimemom #37weeks3days

3 Các câu trả lời

sy aritu dtg nk chekup kk utk mingguan..skali misi ckp bb dah kebawah sgt..blk cekup g klnik swasta wt ve.. upernye dh 4cm.x sakit pe pun..just perut mlm tu bnyk mngeras..g spital n cek lg ve dh 5cm.doc pecah ketuban..xsmpai sejam dlm lb bersalin..doc x sempat pakai glove dgn skali teran keluar si kecik.alhamdulillah sllu d permudahkan bersalin

1y trước

kalau nk tips dari sy..mudah bersalin..bb cepat turun n jln cpt terbuka..sy start 35 week amalkan senaman temukan tapak kaki n tarik kedalam rapat..goyang badan Kiri kanan dpn blakang..sy amalkan siang mlm cre duduk tu..dgn Izin Allah d permudahkan.

moga dipermudahkan urusan mommy and baby. sementara belum msk labour room makan tau sis contoh minum milo and kurma untuk kumpul energy. cuba utk tido juga tau. nnt nk pust tak larat. jgn stress2 banyak zikir and selawat.

1y trước

Aminnnn2. terima kasih untuk tipsnya. sy cuba buat mana yg mampu 🥰💕

Semoga dipermudahkan awk... Aamiin Yaa Rabbal A'lamiinn..

1y trước

Aminnnn2 ya rabbal alamin . tenkiu sis 💕🥰