Boleh mommy share tak pengalaman pasal kandungan terancam?

Smlm doc diagnosed saya ada kandungan terancam. Sbb ada bleeding. Risau sbb baru nk masuk 7w. Scan Alhamdulillah nampak baby & nampak jantung. Cuma still ada risiko & kena bedrest je. Ada x sape2 yg ad pengalaman same? Sy tak berani nak puasa sbb duk minum air. Nak bagi air kencing jernih jgk. #ingintahu #Threatenedmisscarriage

1 Trả lời

kalau scan ,kantung n jtung okay.inshaAllah should be fine...bedrest je ye .buat masa ni cuba utk tak puasa sbb baby nk mbsar perlukan nutrisi (boleh consult dgn doc psl puasa)..smga urusan dipermudahkan

1y trước

terima kasih. skrg sy bedrest je cuma darah xberhenti lagi keluar. pagi ni saya pergi check-up lagi, risau jugak. doakan moga dipermudahkan.