Scan 7w nampak kantung je

Hi mommies. Saya dah dua kali scan, 1st scan doc cakap saiz kantung 5w. Saya tunggu sebulan utk scan lagi sekali, doc check saiz kantung baru 7w and tak nampak janin. Doc cakap maybe kandungan tak jadi and tunggu je kalau ada bleeding or kalau takde bleeding, nanti kena gi klinik cuci rahim. Ada sesiapa pernah kena mcm saya tak? Risau sgt. Kantung saya nampak tak normal and kemek ke? Thank you mommies.

Scan 7w nampak kantung je
3 Các câu trả lời

Saya pernah jadi mcm ni, tapi sebelum scan Saya Turun darah sikit2 .. lps jmp doctor , doctor scan tapi Tak ada denyutan Nadi baby, so doctor bagi ubat kuar Rahim , mkn ubat tu dlm 3 Ari .. habis Turun.. maksudnya baby Tak Jadi , cuma ada kantung je

saya macam ni juga sis. doktor suruh tunggu sekejap bagi kencing bertambah balik sebab kebetulan saya baru lepas kencing. scan time air kencing penuh baru nampak.

sis mcm mna skrg ya? baby ok ka?