10w1d jantung baby xde doct suruh cuci😭😭😭

Smlm dah scan ikutkan dah 10w tapi doct ukur dri janin baru 7w baby xberkembang tadi g hosp naluri scan balik dari bawah doct pun cakap benda yg sama,, apa yg perlu sy buat momss cuci atau tggu 1/2minggu then scan balik. #seriusnanya #bantusharing

2 Các câu trả lời

tunggu dulu seminggu dua . then scan semula . kalau tak berkembang , dia akan turun sendiri , ikut keadaan jugak. cepat atau lambat, tapi kalau memang tak berkembang, kalau boleh cuci lah. sebab kalau dibiar lama, boleh jadi jangkitan kuman kalau dibiar . kalau ikut saiz, boleh jadi persenyawaan lambat, husnudzon dengan perancangan tuhan 🤗 insha'Allah ada Tu 🤗

2y trước

ok baik sis sy tggu dlm seminggu kalau jantung still xnmpak sy terus G cuci,,

ada gmbr scan tak.. selalu dr bgtau.. kalau rahim tu macam kemek mengecil tu mmg x jd.. kalau cantik bulat je.. insyallah ada baby nk membesar.. ni pglmn sy gugur 2 kali.. skrg sy hamil ke 3 -16 mnggu

2y trước

xpe sis.. jgn putus asa.. jgn stress2.. mmg sy akui senang lekat lpas gugur. kajian pun bgtau.. baby yg lahir lpas gugur lebih sihat.. ibu recovery elok2 nnt baby lekat.. all the best sis ❤️❤️