Kalau body si mamy kecik , bby bump tak nampak sgt kan? Start berapa bulan ye kalau nampak?

Kalau ad pengalaman share lah ye. Sebab dah nak masuk 3 bulan. Taknampak sgt ?

22 Các câu trả lời

Saya pun jenis prot lambat nmpak baby bump. start 7bulan ke atas baru nampak baby bump. Berat bdn pun maintain and naik sikit je dr sblom preggy sbb baby yg mbesar dgn sihat. Alhamdulillah, keluar aritu berat baby 3.36kg. Tkjut juga saya bila doc bgtau berat baby sbb last scan xsmpai 3kg lagi 😅 skrg baby dah 19hari.. ☺

Sy masa skrg ni, bby 6 bulan baru nmpk pregnant. Masa 5 bulan haritu nmpk mcm perut menggeleber terlajak makan. Mgkin sbb mmg sy berisi kot. Dah 6 bulan baru membulat perut.

Sy 4 bln still npk mcm buncit je.. 😂 org xthu pown sy pregnent. Ank sulung dlu dh tnggu hari baru org perasan kata pregnent 🤣🤣🤣

Mcm sya larh ni kcik² orgnya tpi baby bump dah nampak seawal 4blan mcm to.... Skrng dah 9blan smpai org kata sya ni mngandung twins ka

4 bulan nampak macam buncit kenyang je 😂 Start 5 bulan baru nampak baby bump. Sekarang 7 bulan dah macam penguin dah 😂😅

Sy nak masuk 7bulan baru nampak timbul2 sis. Mahu 9bulan baru ketara jiran2 pun baru perasaan eh mengandung pulak kau😂

Sy 5bulan atas baru nmpk. 3bulan tu masih leper lg pwrut. Sbb die baru besar kacang je xsilap

Sy kecik. 149cm, 7bulan baru org tegur pregnant berapa bulan. Sebelum² tu g xberapa nampak

5y trước

Haha..tulah klau bdn kcil ni...bby bump pn kcil..tpi untunglh dpt twins..😁👍

saya 7bulan pun nampak mcm perut buncit aje haha tpi takpe janji bby sihat alhamdulillah.

sy 8bln bru nmpk..klau ddk lg xnmpk. bgn jln2 bru org prsan..sbb jln mcm peguin..😂