risau

Siapa risau klau baby belum beri tanda nk keluar mse preggy 39 weeks dan keatas??‍♀️??‍♀️

18 Các câu trả lời

Mestilah risau..wife sy 3 kali msuk hospital, last2 kali ketiga baru bersalin.. 🤣

5y trước

Terima kasihhh

Sy pun risau walaupun baru 38w..sbb opismate ank sulong jugak 37w day bersalin

sis cuba la try makan kurma or minum teh jintan

Sy risau..mana tahu jadi apa2 kan kawan2 semua

Tak risau sgt, cuma berdebar je tertunggu2.

Saya😫...dh 39weeks 4day

try buat senaman sis

5y trước

normal tu sis..memang kebanyakan mommies mcm tu juga

Sya dah 40w+2day sis, xda tanda lngsung,, due dah lepas 25/9,mggu dpn serah diri dah kat hsptl if xbersalin lgi kena msuk ubat 4/10/19 sy dah risau sgt ni sis,nk ngis pon ada

5y trước

Ya sis tepat 40w scan bby dah brat 3.2kg