Belum ada apa-apa tanda bersalin

Siapa kat sini dh masuk 39 minggu tp blum ada apa² tanda nak bersalin?? Sy hari ni dh 39 minggu 1 hari. Due date 8/9 ni. Tp apa² tanda nk bersalin pun xda lg. Rasa risau pulak. Xnak over due n serah diri nanti klau tetap blum bersalin juga 8/9 ni. 😢

2 Các câu trả lời

Saya besok 40minggu , still takda tanda apa2 mcm2 usaha dh try 😅 takde turun tanda .. semoga urusan kita dipermudahkan ya sis

1y trước

tu lah kan.. risau plk rasa kita ni. org lain dh siap bersalin dh minggu 37, 38 cam tu.. kita ni masih mcm ni jgak. apa² tanda pun xda.. 😊 semoga urusan bersalin kita dipermudahkan dan lancar nanti sis.. aamiin 3x....

mkn nenas minum air kelapa n try buat exercise