Sembelit

Knpa eh sejak mengadung nie sllu sembelit smasa buang air besar.. Sakitnya tu?

1 Trả lời

sebab ubat yg kita makan tu pun boleh buat sembelit, banyakkan minum air masak and makan buah pisang biar lawas. Saya pun menyampah kalau sembelit

5y trước

tu la saya pun mmg kadang malas nk mkn ubat sbb sembelit, boleh refer doc, nnti tgk cemana kalau kena tukar ubat ke hehehe kadang da tukar ubat pun sembelit jugk, maklumla preg 😂