Naikkan HB

Boleh share makanan ape yg boleh tambah HB selain ubatan or supplemen? ???

17 Các câu trả lời

Sy dlu HB drop 10..siap doc buat ujian darah bagai.Htr sample ke hospital.Kebetulan ade jus mamariam sebotol x gne lg.Habis kn jus mamariam sebotol dlm 3 minggu + mkn jambu batu.Check up lg skali HB naik 12.Nurse pn trkjut cpt naik.Sample darah bagai dh di kre cancel.Skrng mkn jambu batu je kerap.

Saya mula mkn jmbu batu.tp x brpa naik.tp mix prune, mkn bym hijau, susu kmbing dan kerang.alhamdulilah naik.kdg kerang miss beli ganti bayam, dging merah dan susu kmbg jmbt batu mkn x berpa nak naik hb saya..try error.masuk ni nak 6 kali bsp.smoga sbar dn tabh ya sis hga ke hjug khmilan

Minum ni sis,Saya hb cantik baru buka buku minggu lepas misi bagi stiker putih

Sy bge wife sy buah delima blander bge minum air

hai siapa tahu makanan atau buah apa yang boleh naikkan HB ...

Saya amal susu nie untuk cantikkan hb ☺ .. Memang berkesan

Boleh cuba makan sayur bayam merah or hati ayam

Alhamdulillah sy amalkan mkn kurma hb cntik..

Ni antara makanan yg naikkan hb

Boleh refer ni.