hi nak tanya, siapa pernah mimpi pelik2 time pregnant ni? saya mimpi jin dan hantu dah 3 kali

sepanjang pregnant ni dah 3 kali mimpi bukan2. suami pulak semalam mimpi jin 😅 saya pernah jugak mimpi suami “bersama” dengan perempuan lain. aduuuu memang overthinking terus. padahal suami baik je takde pun curang ke, kurang bagi kasih sayang ke, atau bercakap dgn perempuan lain.

32 Các câu trả lời

aku slalu mimpi mcm tu...yg masa trimester pertama lagi lh paling teruk...balik mimpi2 laki curang tp ada masa dy ttido aku diam2 p cek handphone so far xada apa juga...kdg apa yg kita fikir tu ble masuk mimpi juga...

sy pn kerap mmpi hntu...tp lepas mintk air tok bilal bacakn alhamdulillah xde ape2 lg.....klw mmpi pn sbb brjln tmpt pelik2 je ..so mngndung2 ni kna jga juga tmpat2 kite brcuti..

saya selalu banyakkan doa ya ALLAH lindungilah kandunganku dari hasad dengki manusia dan jugak benda² ghaib. baca surah² atau yamg boleh hindar dari benda² ghaib.

Sy dulu msa mngndung anak prtma sblum gugur sy mimpi seorang cakap mereka ambil anak lelaki tu lps 2 mnggu saya gugur tnpa mngtahuan kalau blh jngn kluar malam

😂 normal tu Sya pun sllu termimpikan suami bersama perempuan lain padahal tak de😂 Smpai esoknya saya dah tbngun Sya mulalah marah²dngn suami 😂

Saya first trimester kerap mimpi pelik2. Almost everyday mimpi. Sekarang 3rd trimester takda dah, baru nak mimpi dah terjaga nak pi kencing 😆

ingatkn sy sorg jer ade mimpi hantu2 nie . rupanya ramai erk.. moga kandungan kita di pelihara oleh Allah.. dan dipermudahkan urusan bersalin nanti..

3 kali tu 3 kali straight ke mimpi sama? sbb ada ustaz ckp kalau mimpi sekali dua tu mainan tido. tpi kalau straight 3 kali kena hati2

Sy pun ada mimpi , sekumpulan kera ambil baby . tapi Sy x pasti baby tu baby Sy ke baby kera tu . baru nak tgk, suami kejutkan Suh bangun

Boleh buka ayat al quran sampai pagi subuh. Awal pregnancy saya selalu jugak mimpi bukan2. Sekarang alhamdulillah dah tak ada.