hi nak tanya, siapa pernah mimpi pelik2 time pregnant ni? saya mimpi jin dan hantu dah 3 kali

sepanjang pregnant ni dah 3 kali mimpi bukan2. suami pulak semalam mimpi jin 😅 saya pernah jugak mimpi suami “bersama” dengan perempuan lain. aduuuu memang overthinking terus. padahal suami baik je takde pun curang ke, kurang bagi kasih sayang ke, atau bercakap dgn perempuan lain.

33 Các câu trả lời

Boleh buka ayat al quran sampai pagi subuh. Awal pregnancy saya selalu jugak mimpi bukan2. Sekarang alhamdulillah dah tak ada.

bila pregnant memang senang overthinking. banyakkan magnesium & Vit D. sebelum tidur ambil wudhu' etc.

2d trước

mkn vit time pagi ke malam ye.

Baca ayat kursi dan amalkan 3Qul sebagai pendinding, yakin Allah yang menjaga kita. InsyaAllah terhindar dari gangguan.

Saya pun sama setiap malam mimpi suami saya dengan perempuan lain bangun ii saya sampai nangis ii .. 😭 normal keee ?

6d trước

Sama 😭 jarang2 tapi pernah. Saya mimpi suami bersama dgn perempuan lain sebelah saya 😭😭😭 saya tersedar terus peluk suami. Pagi tu share dgn suami semua benda. Dia kata mainan tidur. Dia suruh istighfar n bangun basuh muka ambik wudhuk bila mimpi mcm tu. Mungkin jugak pembawakan movie yg saya tengok bfo tidur tu.

kalau berulang kena berjaga sis . kadang kita taktau niat org yg tak suka dgn kita . kalau mimpi lg pergi berubat .

sy penah mmpi lahirkan anak awal, kulit dia pink...pstu esok nye mmpi anak tu dh besar umur cam 20an dah😅

Sama..sepanjang pregnant dah 2 kali mimpi pelik2..risau tu tak payah cakap 😭 semoga yang baik2 saja untuk kita..

Sama saya pun kerap mimpi pelik2.. kawan cakap time mengandung ni memang akan seau mimpi yang pelik2 je. Hmm 😢

Samaa. Sejak pregnant ni hari-hari mimpi hantu sampai kena buka surah time tidur baru boleh tidur dengan tenang

sama ler ...sya mimpi ada org ambik baby saya dlm perut...sedar2 nasib perut Masih buncit🤣