Tempat jahit epi

Nk tnya...mmg tmpt jahit akn rsa cekang ka?baru pgi td jahit..ni ptg rsa cekang😭

6 Các câu trả lời

sebelum keluar hosp doc akan cek dulu jahitan. nti boleh bagitahu doc apa yg sis rasa. better cek dulu baru discharge. risau jahitan terlalu ketat pun boleh jadi cekang juga

Pengalaman saya takde pulak rasa macam tu. Doktor dah check untuk post delivery atau nurse dah buat dressing?

tak ingat pula rasa cekang. tapi first week+ sikit tu memang rasa bengkak sikit sebab luka kena gunting kan.

sye x pasti.. tp awal2 bsalin memg rse x selesa kt bahagian bwh tu.. sye btol2 selesa ble da dkt sbulan..

ha'ah, makin luka nak baik makin rasa. macam saya jenis cepat gerun, 1m baru hilang rasa tu.

Sy epi juga, tkde rasa pape