Baby tengah selesa

dah kluar bloody show 5 hari, tunggu punya tunggu contraction, bukaan xdop jgk… dah 3 hari contraction kuat smpai xlena tidur… xde bukaan jugak… ni warded sbb baby xgerak, still xde bukaan jugak…. Hai la baby…. Bila nk kluar ni…. Huhuhu… week 37…

6 Các câu trả lời

selagi baby ok selalunya mmg dr akan biarkan baby cukup umur cukup berat semua dlm rahim, tp kalau tk ok takde tunggu2 dh. insyaallah baby puan ok tu🤗 solat doa jangan tinggal walau kat wad, insyaallah mudah semua.. kena induce ke emergency czer ke ibu redha tawakkal sepenuhnya pd Yg Maha Kuasa

4t trước

kepala baby dah engaged belum

prodromal labor. selalunya sebab baby susah nak engage, station still -ve. sis boleh try tengok video tu untuk tips samada nak rest and delay labor, atau nak bagi baby cepat lahir. moga selamat semuanya. https://youtu.be/WGZLbsRBkNE?si=sGlBV9Z33VQLcshX

4t trước

Tu la… kena kuat jalan ni…tdi dr cakap still xde bukaan..

Baby x gerak? Doctor dh scan belum? Mcm mna dh keadaan baby? Smoga mudah urusan bersalin. Ipar sy mcm tu juga smpai 5 hari warded baru bersalin, dkt labour room 19jam. Hrp x lma lg

4t trước

Tu la… dr xde plan czer lgi ni… bru 37weeks…

Lama juga eh. And spatutnya contraction kuat kena ade bukaan. Risau contraction kuat je xde bukaan lama2 baby stress dlam. Doctor xde plan ape2 ke?

4t trước

Xde pun…. Huhuhuhu… mama ni yg stress duk sakit2.. hahahaha

Seramnya contraction kuat tapi takde bukaan 🥶 Doktor cakap apa sis?

4t trước

Xde pun… sbb diorg tny sy nk branak normal ke, sy ckp nk je try normal if boleh..