Air Gula

Hai mommies ❤️ ada tips minum air gula x? ? Mmg terok sgt ke rasanya? ?

16 Các câu trả lời

Mindset yang penting. Apa2 pun niatkan utk kebaikan kandungan kita. Anggap je macam minum air sirap terlebih gula kat kenduri kawin. Kalau belum apa2 lagi dah fikir x sedap, nanti dalam kepala fikir nak muntah je. Kalau berpeluang, beli siap2 air gula berperisa dr farmasi/klinik. Bawak spare incase KK takde sediakan yg berperisa.

5y trước

Ok sis! 💪💪💪❤️😊

Bwk balm n air putih..air putih boleh minum pg2 tp jgn byk kang xleh minum pulak.kalau sy dear.sy minum bdiri .baca bismillah je teguk.minum suam2 jgn gopoh sgt kang xleh telan.lpas minum leh minum putih or kumur bg ilang likat manis at tekak...lau pening pkai lah balm..tgu 2 jam lpas tu boelh mkn bihun sup...hehehehehe😍

5y trước

Kannn 😂😂 tq sis ❤️😘

Bg saya tkde la teruk sgt..rase oren skit..bole telan lg..time saya ari tu air gula dh sejuk kena aircond..sedap la teguk..😜 tp tmpt lain tk tahu la kan..Alhamdulillah tk keluar blk..lps minum air gula ..saya stanby air kosong...lega skit..

5y trước

Tk ada perasa pon ok..yg penting jgn pikirkan sgt..relax je minum tu..hehe..in shaa Allah..

Bagi sy xterok sgt, bole terima lg.. Sy minum selow2 itu hari, alhamdulillah abis n sempat bertahan untk amik darah ke ke..balik rumah jgkla terkeluar balik air gula tu, hahaha Pas minum sy spu minyak angin kt hdung, dahi n leher😁

5y trước

Aduhaiii sis 😅

Tak lah teruk sangat.. saya alhamdulillah dapat air gula flavour oren kat KK kangar. 1 mug besar😅.minum tiga teguk baru habis. Suam2 gitu.

5y trước

Wahh.. Sni xtaula la da flavours ke x.. Ok sis 💪❤️😁

Yang dpt minum air gula berperisa oren, anggur, strawberi bagai tu OK lah.. Hahhahaa cuba dpt yg takde perisa.. Mau uwerkk2

5y trước

Seram dgr sis 😅

Bagi saya rasa dia tak lah teruk sgt.. Tapi efek lepas minum gula tu xtahannye.. Pening kepala, tekak rasa perit je..

5y trước

Ok sis 😊😘💪❤️

Minum jelah sis... Yang pasti time minum jgn minum sikit n berhenti kejap2.. nnti nak start balik faham2 jelah..

5y trước

Ok sis! 💪❤️😊😊

X teruk pn.. okay je rasa air gula tu.. sy minum 2x sbb doc saje nk repeat.. tp minum suam² la sng..

5y trước

Ye sis.. Tqq 😊🙏❤️

Tak teruk pun. Sekali teguk minum banyak, saya 3 teguk baru habis. Lepas tu cuci dengan air kosong.

5y trước

Ok sis! 💪😊