35 minggu sakit perut macam sengugut

Normal ke ye sakit perut macam sengugut? Pinggang pun macam nak tercabut sgt 😭 perlu ke pergi PAC?

3 Các câu trả lời

better p hospital.. saya 36w3hari ,hari ni sakit pinggang+ perut mengeras dari pukul 6 tadi.. nak jalan pon rasa sakit,tapi bila baring baby gerak aktif

3mo trước

Dia on off ke atau berpanjangan. Sebab macam saya pun agak kerap. Baru nak masuk 36w.

kalau sakit perut tanpa henti better pegi PAC risau terberanak tahun ni ramai yg bersalin awal due 😅

Update: dah pergi pac ada contraction. Nasib baik pergi pac. Tp bukaan takde lagi.

3mo trước

Berapa hari ya kena tahan ward agak². Sebab saya pun kerap contraction dan sakit pinggang sangat² tapi kalau boleh nak ke hospital lepas raya. Inshaaallah nak dekat 37w dah waktu tu.