sakit bawah perut macam sengugut

normal ke 7minggu sakit bawah perut macam sengugut ? belum jumpa dr #ingintahu #fistbaby

2 Các câu trả lời

Normal utk sy. Sy pula berjumpa pakar sakit puan seawal 5w & berterusan setiap 2 minggu sekali disbbkan risiko kehamilan (faktor usia: 44 thn & sejarah keguguran sebyk 3x). #ttc15yrs

Normal bg pengalaman saya, tapi saya dah jumpa doktor seawal 4 minggu sbb saya berisiko hamil (umur lanjut) dan ada spotting. Ulang pemeriksaan pada 8 minggu.